Kalifornija u Novom Sadu


Želite da probate nešto autentično i zdravo?

Bez brige, mi vam pružamo mogućnost da zadovoljite svoja čula i počastite organizam kvalitetnim obrokom.


Kako do savršenog obroka?

Činjenica je da je tempo života sve brži, ali da naše telo ne treba da ispašta zbog toga. Koliko puta ste poželeli nešto zdravo i ukusno, a da ne morate dugo da čekate? Skoro svakog dana, zar ne? Primetili smo da među ljudima vlada mišljenje da “brza hrana“ uglavnom predstavlja slabiji kvalitet i uslugu. Kao i da nije baš uvek brza. A čak i kad to nije slučaj, često važi za nešto što je potpuno nezdravo. Ta priča se kod nas završava!


Kvalitet i tradicija

Visok kvalitet proizvoda i usluge je nešto što nas odlikuje oduvek. Naši restorani u Los Anđelesu uspešno posluju već više od 60 godina. Tu tradiciju smo pre 3 godine nastavili i u Novom Sadu, gde smo do sada stekli na hiljade zadovoljnih mušterija, što potvrđuju brojni komentari i utisci na društvenim mrežama i sajtovima za poručivanje hrane.

Ipak, ne živimo u prošlosti i svakodnevnim radom na sebi konstantno unapređujemo svoje umeće i usluge. Duboko verujemo u profesionalnost i ljubaznost i imamo tim divnih, mladih i nasmejanih ljudi koji će svojom pozitivnom energijom učiniti da se kod nas osećate prijatno i uvek dobrodošlo.

Postavili smo visoke standarde kojih se strogo pridržavamo i prirodno kod nas možete očekivati uvek sveže, čiste i pažljivo izabrane sastojke u jelima spremljenim sa puno ljubavi. Onako iz duše. Taj način rada je ono što nas pokreće i inspiriše.


Ponuda

Da pređemo na stvar! Naša kuhinja je uglavnom kalifornijska, što znači da gajimo taj američko-meksički pristup jelima. Iako se držimo proverenih recepata, skloni smo inovacijama pa kao rezultat imamo uvek zanimljiv i zabavan meni.

Nudimo veliki izbor sjajnih burita i kesadilja, sočnih burgera i nesvakidašnjih pomfrita, bogate i raznovrsne obrok salate i veoma lepe sendviče u kajzerici. Ono što nas takođe izdvaja su naše, sada već poznate pice, kojih imamo 15 vrsta u 3 veličine. Koristeći stari recept za testo i moderan način pripreme dobijamo idealnu kombinaciju koja nikad ne razočara. Da napomenemo, uz većinu jela postoji izbor od 9 različitih soseva i dresinga koji svakom jelu pružaju dodatnu aromu i omogućavaju ukusima da dođu do još većeg izražaja.

Osim toga, u ponudi su bezglutenske opcije svih vrsta pica (u veličini od 25cm) kao i razne posne, vegetarijanske i nekoliko veganskih opcija. Tu je i zanimljiv doručak meni koji služimo tokom celog dana, a kao dezert nudimo slatke američke palačinke i divne paleo mafine.

Što se tiče pića, pravimo razne vrste osvežavajućih i energičnih smutija i šejkova, a široka paleta sastojaka garantuje po nešto za svačiji ukus.

Pregršt izbora. Nije tajna, naša ideja savršenog obroka se, pored najboljih namirnica, ogleda u mogućnosti da kod nas kreirate obrok po vašoj meri, a predusretljivost, brzina i uigranost našeg tima vam neće dozvoliti da dugo čekate.


Pronađite nas

U ulici Braće Ribnikar na broju 29 smestili smo svoj restoran, čiji detaljno uređen enterijer stvara jednu toplu i opuštenu atmosferu zajedno sa baštom koja je ispred lokala.

Našu kompletnu ponudu sa cenama i opisima jela i pića možete pronaći na sledećim linkovima:

https://www.donesi.com/dostava/novi-sad/grbavica/la-fresh

https://wolt.com/en/srb/novi_sad/restaurant/la-fresh


Porudžbine primamo i na brojeve telefona:

021/301-8630

065/62-64-789


O svim novostima, akcijama i popustima, kako u lokalu tako i na internetu, možete se informisati putem naših stranica na Facebook-u i Instagram-u:

https://www.facebook.com/lafreshns

https://www.instagram.com/lafreshns


Još jedna stvar!

Izuzetno nam je stalo da zadržimo poverenje i ostanemo pouzdani, stoga ako imate bilo kakvo pitanje, sugestiju ili zamerku, obavestite nas i mi ćemo vam rado izaći u susret.

S ljubavlju, LA Fresh

tekst je napisao: Daniel Šimo